Sprinklr start met pop up locatie's in Bijenkorf

Vol planten is de wereld mooier! Juist in de stad omringen mensen zich graag met groen. Maar welke planten passen bij jouw huis? En hoe zorg je ervoor dat je planten groen blijven? Sprinklr helpt met al je plaatvragen in de Bijenkorf het weekend van 7 & 8 oktober!

IMG_0113.JPG

 

Sprinklr zet groen in een wereld vol beeldscherm en beton. Met planten in de mooiste vormen, kleuren, geuren en soorten. Voor binnen en buiten. Bij Sprinklr bestel je bijzondere selecties planten, uitgekozen door stylisten. Van duurzame kwekers worden ze rechtstreeks bij je thuisbezorgd, wanneer het jou uitkomt. De Sprinklr app helpt je bij het onderhoud. Je leert over je planten en krijgt berichtjes als je planten wat liefde nodig hebben. Gaat het toch mis, dan krijg je direct persoonlijk advies van onze plant-expert Liedewij Loorbach.

 

Deze WOONWK17 heeft Sprinklr een exclusieve pop-up in drie filialen van de Bijenkorf: Rotterdam, Eindhoven en Utrecht. In Utrecht staat Liedewij Loorbach (schrijver van populaire plantenboeken) voor je klaar om alle plant-vragen te beantwoorden. Dorre bladeren, luizen, gekke vlekken. Shoot! Neem je plant mee, we helpen je graag met al je vragen.