Yes!

Wij zijn geselecteerd om deel te nemen aan het Let it Grow programma! Tijdens de selectie dag hebben we prachtige en inspirerende pitches voorbij zien komen. We zijn daarom ook enorm trots dat Sprinklr is geselecteerd om deel te nemen aan het programma.

Het Let it Grow programma houdt in dat dat wij toegang krijgen tot funding en benodigde kennis via het Let it Grow lab.  Het Let it Grow lab is een incubatieprogramma voor start ups in de plantenwereld. En daar hoort Sprinklr natuurlijk bij;)  

Voor Sprinklr komt het lab op een perfect moment: we hebben op eigen kracht de eerste versie van ons product kunnen bouwen en lanceren.
Let it Grow gaat Sprinklr helpen om ons product te blijven verbeteren en de perfecte markt-fit te vinden. Met hulp van Let it Grow wordt Sprinklr dé duurzame oplossing voor het vergroenen van je huis en balkon in grote steden overal ter wereld.


Wij wensen je een fijn en vóóral groene week toe, de onze kan niet meer stuk!

Het Sprinklr team