Vergroening is de toekomst!

De herfstselectie van Sprinklr is samengesteld door Maaike Chanowski. Ze is freelance interieur stylist en kunstenaar. Maar vóóral een echte plantenliefhebber. 

Maaike over groen:
“Ik denk dat groen en vergroening écht de toekomst is. Binnen mijn vakgebied interieur styling ben ik veel met groen bezig. Mijn eigen huis staat helemaal vol met planten. Ik hou er van om groen om me heen te hebben en ik denk dat het ook goed voor je is." 

Een bezoek aan het huis van Maaike © Dim Balsem

Een bezoek aan het huis van Maaike © Dim Balsem

Dit kan jij ook! Styling tips voor jouw Sprinklr planten:
“Maak groepjes van planten die je mooi bij elkaar vindt passen en zorg dat ze niet allemaal op 1 lijn staan, maar juist verschillend in hoogte zijn. Hou de potten wat meer neutraal zodat de planten als eerst opvallen. Let er ook op waar je ze neerzet en of de planten zich goed voelen op die plek. Sommige planten houden bijvoorbeeld niet van direct zonlicht, tocht of steeds verplaatsen. Kijk ook eens naar een laag tafeltje waar een plant op kan staan met wat andere planten op de grond.” 

Styling & art direction: Maaike Chanowski.  Fotografie: Noortje Knulst

Styling & art direction: Maaike Chanowski.  Fotografie: Noortje Knulst